Si të krijoni një agjenci reklamash në Facebook në 6 hapa

Innovative solutions for data management and analysis.
Post Reply
bitheerani523

Si të krijoni një agjenci reklamash në Facebook në 6 hapa

Post by bitheerani523 »

Ky postim mund të përmbajë lidhje shoqëruese. Ju lutemi lexoni zbulimin tonë për më shumë informacion.
Pra, dëshironi të mësoni se si të krijoni një agjenci reklamash në Facebook? E mrekullueshme!

Ekzekutimi i reklamave në Facebook është zgjedhja jonë kryesore për shumë arsye – është fleksibël, i lirë për të filluar dhe paguhet mirë për punën që po bëni. Por është gjithashtu i shkallëzuar. Po, ju mund ta rritni realisht këtë ngutje anësore në një agjenci që drejtoni me kohë të plotë, e cila ju lejon të punoni nga shtëpia duke fituar të ardhura të mira.

Realiteti është se hapja e një agjencie reklamash në Facebook nuk është të dhënat e numrit aktiv të telegramit që mund ta bëni brenda natës. Duhet kohë për të zhvilluar aftësitë tuaja, për të rritur listën e klientëve tuaj dhe për të mësuar se si të drejtoni një biznes. Por ky artikull do t'ju përshkruajë hapat:

Image

Fjala e fundit se si të krijoni një agjenci reklamash në Facebook
Ja se si të krijoni një agjenci reklamash në Facebook në 6 hapa
Hapi 1: Bëhuni shumë të mirë në ekzekutimin e reklamave në Facebook
Nëse keni kërkuar për një artikull se si të hapni një agjenci reklamash, mund të keni mësuar tashmë se si të ekzekutoni reklama në Facebook – kështu që jeni një hap përpara, dhe kjo është e mrekullueshme. Por ajo që do t'ju ndajë nga pjesa tjetër e menaxherëve të reklamave atje është aftësia për të ofruar shërbime shtesë në mënyrë që klientët tuaj të përfitojnë sa më shumë nga shpenzimet e tyre për reklamat.

Duke qenë se të mësosh se si të ekzekutosh reklamat në Facebook është më e rëndësishmja, le ta kalojmë këtë…

Reklamat në Facebook fillojnë me një objektiv marketingu , i cili është qëllimi i reklamave tuaja. Kjo mund të jetë:

Ndërgjegjësimi : Ju jeni duke gjeneruar interes
Konsiderata : Bëjini njerëzit të fillojnë të mendojnë për biznesin tuaj dhe të interesuar për të mësuar më shumë
Konvertimi : Ju po i shtyni njerëzit më afër blerjes së produkteve dhe shërbimeve tuaja
Pasi të keni identifikuar objektivin tuaj, do të filloni të synoni audiencën . Ju mund ta bazoni këtë në vendndodhjen (veçanërisht të rëndësishme për bizneset me tulla dhe llaç), informacionin demografik dhe interesat e tyre.

Të synosh audiencën e duhur është të kuptosh bazën e klientëve të klientit. Kush është klienti i tyre tipik? Çfarë u pëlqen? Sa vjeç janë ata? Bëni kërkimin tuaj, por gjithashtu flisni me klientin tuaj nëse keni ndonjë pyetje.

Klikoni këtu për t'u bashkuar me trajnimin tonë FALAS për të mësuar se si të ekzekutoni reklama në Facebook për klientët (edhe nëse nuk keni absolutisht asnjë përvojë!).

Pastaj vjen reklama. Krijimi i një reklame në Facebook përfshin kopje bindëse, imazhe me cilësi të lartë, emrin e biznesit dhe informacionin social dhe një thirrje për veprim (CTA). Ja një shembull:

Vendosja e buxhetit për reklamën tuaj është hapi tjetër, dhe kjo do të përfshijë paksa klientin tuaj. Disa biznese mund të shpenzojnë më shumë se të tjerët, disa mund të shpenzojnë para, por nuk duan, dhe është detyra juaj të ofroni udhëzime.

Realiteti është se sa më shumë të shpenzoni, aq më shumë njerëz do t'i shohin këto reklama. Klientët tuaj duhet të shpenzojnë jo më pak se 15 dollarë në ditë. Çdo gjë më pak është humbje kohe dhe parash.

Dhe së fundi, një agjenci e mirë reklamash në Facebook do të jetë në gjendje të optimizojë reklamat për t'i bërë ato më efektive. Gjeni një gjë për reklamën e klientit tuaj për të ndryshuar – ndoshta imazhin, kopjen, ofertën, etj. Ndryshoni vetëm atë një gjë dhe më pas ndani buxhetin tuaj të reklamës midis reklamës origjinale dhe reklamës së modifikuar.
Post Reply